Szekszárd-Paksi Kft. - vízgazdálkodás

A sok kivitelező cég közül miért éppen a Szekszárd-Paksi Kft. az, akit érdemes választani?

 

Három jó tulajdonság, ami a céget hatékonnyá tette

 

1. Gyors döntéshozás, rugalmasság

A Szekszárd-Paksi Kft. az évek alatt komoly középvállalattá nőtte ki magát, de mindvégig megtartotta rugalmasságra való képességét. A döntéshozást nem fenyegeti a multicégekre jellemző szerteágazó hierarchia a cégfelépítésben, így képes gyorsan reagálni a megrendelői igényekre.

2. Tőkeerős vállalat, pénzügyi gondok nélkül

Likviditási gondok nélkül működő tőkeerős cég előnye, hogy akár több nagyobb volumenű projekt előfinanszírozását is képes gond nélkül biztosítani a megrendelő felé. A vállalatnál a kivitelezés pénzügyi nehézségek nélkül történik.

3. Megbízható, hiteles cégvezetés

Az ígéretek betartását a cégvezetés mindennél komolyan veszi, és elvárja kollegáitól is az adott szó megtartását. Megrendelői visszajelzések alapján ez üdítő kivételnek számít a szektorban, és általában kellemes csalódásként éri a megbízókat.

 

Három pillér, ami a céget szakmailag erőssé tette

 

1. Alvállalkozók helyett saját szakembergárda

A fővállalkozó és az alvállalkozók között sokszor lehet feszültségeket tapasztalni, ami gyakran bonyodalmakat okoz a kivitelezésben. Nem beszélve arról, hogy a vállalt minőségi munkát is veszélyezteti. A Szekszárd-Paksi Kft-nél nem kell hasonló esetektől tartani, hiszen saját szakembergárdával rendelkezik, a dolgozók a cég alkalmazásában állnak.

2. Magasan képzett szakemberek

A Szekszárd-Paksi Kft. munkatársai között nagy számban szerepelnek komoly gyakorlati (nem ritkán 30 éves) tapasztalattal rendelkező, magasan képzett műszaki szakemberek, technikusok, vízgazdálkodási-, környezet- és építőmérnökök, akik szaktudásukkal mindennap hozzájárulnak a cég jó hírnevéhez.

3. Maximális technikai felkészültség

Komoly technikai felszereltség, műszaki háttérbázis, valamint nagy mennyiségű saját tulajdonú géppark áll rendelkezésre a kivitelezési munkákhoz, biztosítva a zökkenőmentes munkafolyamatokat, és a színvonalas szolgáltatást.


A Szekszárd-Paksi Kft. mint anyavállalat, az alábbi cégek közreműködésével folytatja tevékenységét:

  • Bau-Team Építőipari Kft
  • Geo-Plusz ’84 Kivitelező és Szolgáltató Kft.
  • Geotechnika ’84 Víz- és Csatornaépítő Kft.
  • Hidrotran Közműépítő Kft.

 

Cégvezetés

A Szekszárd-Paksi Kft. cégvezetői időben észrevették, hogy egy vállalat akkor lehet sikeres hosszú távon, ha a szakmai képzettségen túl hangsúlyt helyez a menedzsment területen való jártasságra is. Ennek a jó hozzáállásnak tudható be, hogy a középvállalat azon kevés tőkeerős építőipari cég közé tartozik, amely a sikeres gazdálkodásnak köszönhetően nemcsak, hogy átvészelte a válságot, hanem képes volt növekedni, fejlődni, és megerősíteni piaci pozícióját.

 

                                                          

          Reisinger Péter                                              Péter Zsolt 
              
cégvezető                                                     ügyvezető
          vízgazdálkodási mérnök                       okleveles építőmérnök,
                                                                       közgazdász szakmérnök

         

 

 

 

Részletes cégbemutató kiadványunkat itt tekintheti meg:
 

 

 

 

 

Rólunk mondták

„Eldöntöttem, hogy csak olyan mélyépítő vállalkozót fogok megbízni, akinek saját emberei vannak, az alvállalkozókkal általában csak a gond van. Örültem, hogy a Szekszárd-Paksi Kft-ben megtaláltam azt az üzleti partnert, akire lehet számítani, és ráadásul saját kivitelező csapata van.”

Csoma József

Györe Község polgármestere

„A cég munkájával elégedett vagyok: határidők, minőség, korrekt hozzáállás, mind rendben volt.”

dr. Csonki István igazgató

KDTVIZIG Székesfehérvár

Ügyfélszolgálat

+36 74 505 890